Close
Kontor & lab

WashTec Nordics AB

Grönkullen

517 81 Bollebygd

Kontakt via e-post: info@washtec-chemicals.com

Jet Line

Svanenmärkta kemikalier till manuella tvättstationer

Vi har allt du behöver till din manuella tvättstation & alla produkter är Svanenmärkta. Du hittar dessa i Jet Line sortimentet. Med många års erfarenhet i ryggen kan vi ge dig strålande tvättresultat & enkel hantering. De bästa lösningarna skyddar miljön & ger tvättresultat av högsta kvalitet samtidigt, det är vad vi kallar innovativt!

Jet_Line_tvattstation_med_dunkar_4cm.jpg

 

Miljövänligt. Enkel hantering. Strålande resultat!

Med Jet Line garanterar vi biltvätt av hög kvalitet. Alla produkter är framställda av noggrant utvalda råvaror för att få bästa möjliga resultat samtidigt som de är biologiskt nedbrytningsbara. Börja med förtvätten PowerClean Jet. Följ upp med den alkaliska skumtvätten FoamClean Jet. Lacken får sedan glans och en vattenavstötande effekt med DryGloss Jet. Pricken över i:et är det avslutande lackskyddet, ShineTecs Jet, som ger en djup glans och ett skyddande lager som blir starkare vid varje användning. Alla produkter är godkända av Svanen.

 

 

 

Dina fördelar med Jet Line

Nöjda kunder

Jet Line förenar enkel hantering och strålande resultat - det är två komponenter som dina kunder kommer att uppskatta.

Miljö & kvalitet

Ta vara på miljön utan att kompromissa med resultatet! Miljö är ett hett ämne och kunderna blir mer & mer miljömedvetna. Med Jet Line behöver kunderna inte välja mellan miljö och hög kvalitet.