Close
Kontor & lab

WashTec Nordics AB

Grönkullen

517 81 Bollebygd

Kontakt via e-post: info@washtec-chemicals.com

Green Line

Ta vara på miljön utan att kompromissa med resultatet!

Alla Green Line produkter når upp till de tuffa krav som ställs av Svanen för att få bära deras märke. Miljöfrågor är något som vi tar på allvar. Vi är stolta över att kunna presentera ett komplett sortiment med Svanenmärkta produkter, allt från avfettning till polervax.

Ett smakprov på 4 av totalt 34 Svanenmärkta produkter. Det finns något för alla! Grön kemi till klassiska biltvättar, manuella biltvättar samt tvätt av tyngre fordon.

Tar Remover Forte:

Skonsam mot miljön, hänsynslös mot asfaltsprickarna!

En aromatfri kallavfettning som är biologiskt nedbrytningsbar. Tar Remover Forte löser den tuffaste asfalten och tjäran under vintern. Används som en extra förtvätt för att få bort dom mest envisa asfaltsprickarna. Perfekt anpassad för vårt nordiska tvättförhållanden.

Godkänd av Svanen.

Prewash Alkaline FX 320:

Snäll mot miljön, tuff mot smutsen!

Med detta alkaliska högtrycksschampo avlägsnas effektivt vägsmuts, trafikfilm, insekter, fet smuts och salt. Produkten är vattenbaserad, fri från lösningsmedel och biologiskt nedbrytningsbar.  En produkt för dig som vill ha strålande resultat samtidigt som du tar vara på miljön.

Godkänd av Svanen.

Prewash Micro MX 240:

Effektiv rengöring med 2 i 1 produkt!

Denna högkoncentrerade microavfettning ger dig fördelarna från två produkter i en - Prewash Alkaline & Asphalt Remover. Effektiv upplösning av vägsmuts, trafikfilm, sot, salt och lättare asfalt. Speciellt anpassad för nordiska tvättförhållanden. Framställd av biologiskt nedbrytningsbara råvaror. Sätter både ditt tvättresultat och miljön i första rummet.

Godkänd av Svanen.

WheelTecs Ultra:

Tuff mot smutsen, snäll mot dina fälgar och miljön!

Effektiv rengöring av fälgar och hjulsidor. Framställd av noggrant utvalda råvaror för att lösa upp fet ingrodd smuts, vägsalt, oxider och bromsdamm. Råvarorna är dessutom biologiskt nedbrytningsbara. En produkt för dig som vill ha skinande rena fälgar samtidigt som du tar vara på miljön.

Godkänd av Svanen.

csm_Innovationen_wheeltecs_019fe3ae48.jpg